Wijnproeven, biologische wijn en huiskamerrestaurant. 

Welkom op de wijnblog van Frankproeftwijn.nl waar je alles kunt lezen over biologische en biodynamische wijn, wijnproeven en je eigen wijnproeverij op locatie. En bovenal, een eigen huiskamerrestaurant, waar je culinair kunt genieten in combinatie met mooie wijnen.

Maar natuurlijk schrijf ik ook graag over wijnbars die ik bezoek, wijnproeven bij importeurs en neem ik je mee op mijn wijnreizen. 

Mijn keuze voor biologische wijn is eigenlijk heel logisch. Ik houd van de wijnboeren die mooie en onderscheidende wijnen maken, met respect voor de natuur. In Groesbeek heb ik bijvoorbeeld een wijnproeverij op locatie meegemaakt van Adam Dijkstra. Een gepassioneerd biologische wijn maker die mij absoluut heeft overtuigd van de kwaliteit van biologische wijn. Wijnproeven is geen verheven kunst en daarom wil ik daar graag tijdens een wijnproeverij op locatie alles over vertellen. 

Frank proeft

Proef mee en ontdek

Wijnproeverijen

Ontdek en geniet

Frank

Wijn is een enorme passie van me en die wil ik graag met je delen. Al sinds 1993, tijdens mijn studententijd aan de Hotelschool Maastricht, wordt mijn passie voor wijn gevoed. Lees meer

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Volg me op Instagram

© 2019 by Frank proeft wijn 

Groningen

wijngidsen