Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bonnet-Huteau

  Domaine Bonnet-Huteau is gelegen in het centrum van het Muscadet gebied, in de appellation Sèvre & Maine, 20 km van Nantes en 10 km van Clisson. Het is een kleine, aantrekkelijke stad in Italiaanse stijl, aan de rivier de Sèvre Nantaise. Dit domein is al meer dan 150 jaar in familiebezit. Jean-Jacques, Rémi Bonnet en Vincent Pineau staan Toon meer

  Land

  Productiemethode

  Prijs

  -
  1 Product
  Muscadet Sèvre et Maine sur Lie Les Gautronieres 2018
  Op voorraad
  €17,95

  Domaine Bonnet-Huteau is gelegen in het centrum van het Muscadet gebied, in de appellation Sèvre & Maine, 20 km van Nantes en 10 km van Clisson. Het is een kleine, aantrekkelijke stad in Italiaanse stijl, aan de rivier de Sèvre Nantaise. Dit domein is al meer dan 150 jaar in familiebezit.


  Jean-Jacques, Rémi Bonnet en Vincent Pineau staan aan het roer van Domaine Bonnet-Huteau. Hun doel is om een heel palet aan smaken te ontwikkelen, zodat hun Muscadet-wijnen de beste kwaliteit en mineraliteit uitdrukken voor elk terroir - gneis, micaschist, amfiboliet en graniet. Het perceel ‘Les Gautronnières’ ligt iets hoger maar wordt toch beïnvloed door het Goulaine-moeras wat langs het Gabbro-massief (vulkanisch gesteente) ligt. Deze ‘groene’ rotsen bieden meer vruchtbare gronden, die een grote mineraliteit en uitgesproken karakter aan de wijn geven.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking