Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Mario Giribaldi

    Azienda Agricola Mario Giribaldi is opgericht aan het begin van de twintigste eeuw en bestaat al drie generaties lang. In die tijd waren het lastige tijden en de landbouw was niet alleen een van de weinige bronnen van levensonderhoud, maar ook een bron van trots, mensen raakten er aan gewend zichzelf op te offeren de landbouw.   Vandaag de dag, Toon meer

    Land

    Productiemethode

    Prijs

    -
    5 Producten
    Barbera d'Asti Alma 2019

    Barbera d'Asti Alma 2019

    Barbera d'Asti Alma is een intense robijnrode wi...
    Op voorraad
    € 9,90
    Dolcetto d'Alba Calupo 2019

    Dolcetto d'Alba Calupo 2019

    Dolcetto d'Alba Calupo is een intens robijnrode ...
    Op voorraad
    € 12,90
    Moscato d'Asti 2020

    Moscato d'Asti 2020

    Deze Moscato d'Asti heeft een strogele kleur, vo...
    Op voorraad
    € 13,90
    Gavi i Risi 2020

    Gavi i Risi 2020

    Gavi i Risi heeft een strogele kleur, vol lichtg...
    Op voorraad
    € 14,90
    Langhe Arneis 2020

    Langhe Arneis 2020

    Langhe Arneis heeft een vrij diep strogele kleur...
    Op voorraad
    € 13,90
    Azienda Agricola Mario Giribaldi is opgericht aan het begin van de twintigste eeuw en bestaat al drie generaties lang. In die tijd waren het lastige tijden en de landbouw was niet alleen een van de weinige bronnen van levensonderhoud, maar ook een bron van trots, mensen raakten er aan gewend zichzelf op te offeren de landbouw.
     
    Vandaag de dag, na voorbeeld van de traditie en uit liefde voor een echt en levend product als wijn, zet Azienda Agricola Mario Gibraldi de traditie voort die is begonnen bij hun vaders en daarvoor zelfs hun grootouders, met dezelfde wil en passie. Het is een familiebedrijf, niet alleen omdat ze de derde generatie vertegenwoordigen van een familie die zich jarenlang heeft toegewijd aan de teelt van hun land, maar vooral omdat ze vandaag één grote familie zijn van tien mensen die elke dag, trots en samen, de passie delen voor het eigen werk.
     
    De kwaliteit van de druiven die vóór de oogst in de kelder arriveren, is fundamenteel: van de lente tot de herfst heerst het klimaat en dicteert de regels. Giribaldi kan niets anders doen dan de klimatologische tijden volgen, om ervoor te zorgen dat er altijd het beste geven wordt aan de wijnstokken, de vruchten helpen groeien en zich op de beste manier ontwikkelen. De kelderprocessen zijn traditioneel, met het oog op respect voor traditie en dus de ervaring die is overgeleverd uit vorige generaties en met behulp van moderne machines die in staat zijn om de kwaliteit van de druiven te respecteren en beter te bewaren.
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »