Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bodegas Iglesias

  Een 18e eeuws klooster herbergt Bodegas Iglesias. Sinds die tijd werd hier al wijn gemaakt. Een van de vertrekken (met gewelfde plafonds) werd  gebruikt voor de rijping van oloroso wijnen, de miswijn. De familie Iglesias staat al meer dan 3 generaties aan de basis van deze bodega. Nog steeds staan hier dezelfde normen, waarden en liefde voor de wi Toon meer

  Land

  Productiemethode

  Prijs

  -
  1 Product
  PAR - 50cl

  PAR - 50cl

  Iglesias PAR wordt gemaakt door een zoete geurig...
  Op voorraad
  €19,95
  Een 18e eeuws klooster herbergt Bodegas Iglesias. Sinds die tijd werd hier al wijn gemaakt. Een van de vertrekken (met gewelfde plafonds) werd  gebruikt voor de rijping van oloroso wijnen, de miswijn. De familie Iglesias staat al meer dan 3 generaties aan de basis van deze bodega. Nog steeds staan hier dezelfde normen, waarden en liefde voor de wijn centraal. De laatste jaren heeft men wel de modernisering van de bodega, verpakking en het proces van wijnmaken rigoureus aangepakt.
   
  De Bodega breidde na een restauratie de ruimte uit tot een capaciteit van meer dan een miljoen liter. Natuurlijk werd deze restauratie en uitbreiding gedaan met respect voor de historische waarden van het antieke klooster. Belangrijke delen hiervan blijven bewaard en gekoesterd, zoals de graanschuur die nu dienst doet als sacristie. Ook zijn de laatste jaren de deuren opengezet om de vele geïnteresseerden te ontvangen, die niet alleen willen proeven, maar ook de cultuur en geschiedenis achter deze wijnen willen begrijpen.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking