Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Negretti

    De broers Ezio en Massimo Negretti bezitten 13 hectare wijngaard in La Morra, UNESCO Werelderfgoed sinds 2014, Monforte d’Alba en Roddi. De wijnen worden uitsluitend geproduceerd met eigen verbouwde duiven. 90% van de tijd wordt gewijd aan de wijngaarden en slechts 10% aan het maken van de wijn in de kelder. Respect voor de wijngaard is hun motto Toon meer

    Land

    Productiemethode

    Prijs

    -
    8 Producten
    Barolo 2012

    Barolo 2012

    Het resultaat van verschillende wijngaarden in d...
    Op voorraad
    €39,95
    Barolo Mirau 2010 - Magnum 1,5L

    Barolo Mirau 2010 - Magnum 1,5L

    Paarse reflexen mengen amarant met donkere tonen...
    Op voorraad
    €109,-
    Langhe DOC Nebbiolo Minot 2019

    Langhe DOC Nebbiolo Minot 2019

    Nebbiolo Minot is een symbool voor degenen die a...
    Op voorraad
    €22,95
    Barbera d'Alba Superiore 2018

    Barbera d'Alba Superiore 2018

    De kleur van de wijn is robijnrood met blauwe re...
    Op voorraad
    €18,95
    Barolo Bricco Ambrogio 2014

    Barolo Bricco Ambrogio 2014

    Pure kracht. Het is een zintuiglijke reis van no...
    Op voorraad
    €49,95
    Langhe Nebbiolo FLOS 2019

    Langhe Nebbiolo FLOS 2019

    De schitteringen in de wijn veranderen van paars...
    Op voorraad
    €17,95
    Barolo Mirau 2010

    Barolo Mirau 2010

    Deze Barolo Mirau accepteert geen enkel compromi...
    Op voorraad
    €42,95
    Langhe Chardonnay 2018

    Langhe Chardonnay 2018

    Chardonnay Dadà: "Een eer toegewijd aan de perso...
    Op voorraad
    €16,95

    De broers Ezio en Massimo Negretti bezitten 13 hectare wijngaard in La Morra, UNESCO Werelderfgoed sinds 2014, Monforte d’Alba en Roddi. De wijnen worden uitsluitend geproduceerd met eigen verbouwde duiven. 90% van de tijd wordt gewijd aan de wijngaarden en slechts 10% aan het maken van de wijn in de kelder. Respect voor de wijngaard is hun motto.


    Uitgebreide zorg het hele jaar door en een groene oogst resulteren in extreem lage opbrengsten. Tussen eind juni en eind juli wordt een percentage overtollig fruit weggeknipt. De oogst begint begin september met chardonnay, gevolgd door barbera eind september en begin oktober nebbiolo. Het perfecte moment om te oogsten wordt bepaald door rijpheid, suiker- en zuurgehalte, weersomstandigheden en ervaring. De groene oogst in de zomer zal een snellere rijping van de vruchten bevorderen.


    Ezio & Massimo Negretti hebben gekozen voor de ‘green experience’: een certificering die het respect voor natuurlijke hulpbronnen, biodiversiteit en dit onschatbare werelderfgoed Langhe garandeert. Op deze manier wordt er geen centimeter van het land opgeofferd. In de kelder is de chemie niet de regel die leidt: Negretti gelooft in natuurkunde met respect voor het terroir.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking