Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sphera

  SPHERA is een “boutique winery”, gespecialiseerd in de productie van fijne witte wijnen, handgemaakt door wijnmaker Doron Rav Hon. Minimalistische interventie, precisie en verfijning zijn unieke kwaliteiten die de persoonlijke toets van Rav Hon bepalen. Hij heeft wijnbouw gestudeerd in de Bourgogne en bij diverse lokale boeren stage gelopen. De Toon meer

  Land

  Productiemethode

  Prijs

  -
  1 Product
  White Signature 2016

  White Signature 2016

  Een gelimiteerde, genummerde editie van buitenge...
  Niet op voorraad
  €41,95

  SPHERA is een “boutique winery”, gespecialiseerd in de productie van fijne witte wijnen, handgemaakt door wijnmaker Doron Rav Hon. Minimalistische interventie, precisie en verfijning zijn unieke kwaliteiten die de persoonlijke toets van Rav Hon bepalen. Hij heeft wijnbouw gestudeerd in de Bourgogne en bij diverse lokale boeren stage gelopen. De afgelopen jaren is hij een gerespecteerde wijnmaker geworden door zijn toegewijde en professionele werk in Israël. Elk aspect van de wijnmakerij is in harmonie met het witte concept: de gevoeligheid van een kunstenaar in combinatie met het gebruik van natuurlijke, pure, schone processen en innovatieve technologie en wetenschap.

  Doran aan het woord: “There is something about white wine that excites me every time anew. The purity, exactness and the challenge to create it differently each time”.

  Stuart Pigott, internationaal Riesling expert: "SPHERA’s Riesling is een van de 5 beste in de wereld!"  

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking