Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tzora Vineyards

  Oprichter Ronnie James ontdekte in de vroege jaren ‘90, Giv’at Hachalukim (Rivier Stenen), aan de noordkant van de Bijbelse Sorekvallei. Hij zag dat deze locatie de ideale plek was om wijnstokken te verbouwen. De grond is namelijk rijk aan kiezel, door de eeuwen heen aangevoerd vanaf de nabijgelegen heuvels. Ronnie plantte cabernet sauvignon, Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Oprichter Ronnie James ontdekte in de vroege jaren ‘90, Giv’at Hachalukim (Rivier Stenen), aan de noordkant van de Bijbelse Sorekvallei. Hij zag dat deze locatie de ideale plek was om wijnstokken te verbouwen. De grond is namelijk rijk aan kiezel, door de eeuwen heen aangevoerd vanaf de nabijgelegen heuvels. Ronnie plantte cabernet sauvignon, merlot en sauvignon blanc. Zijn eerste oogst was in 1993.

  Na het overlijden van Ronnie in 2008 werd het stokje overgenomen door Eran Pick MW.

  Eran heeft zijn B.S. diploma 'Wijnbouw en Enologie' cum laude gehaald aan de Universiteit van Californië, Davis. Na trainingsperioden bij wijnbedrijven in Napa, Sonoma, Barossa en Bordeaux is hij in 2006 gaan werken bij Tzora Vineyards. Sinds 2016 is hij ‘Master of Wine’.

  De wijnmaak-consulent is Jean-Claude Berrouet, voormalig technisch directeur van Pétrus. Hij zegt:“Bij Tzora willen we wijnen maken die een oprechte weerspiegeling zijn van ligging, klimaat en gepassioneerde mensen”.  

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking