Frank proeft wijn

Welkom op mijn blog, waar ik je zoveel mogelijk mee ga nemen in de wereld van wijn. Wijn is een enorme passie van me en die wil ik graag met je delen.

 

Al sinds 1993, tijdens mijn studententijd aan de Hotelschool Maastricht, wordt mijn passie voor wijn gevoed. En in 1994, tijdens mijn stage bij restaurant Prinses Juliana in Valkenburg, hebben haar imposante wijnkelders zoveel indruk gemaakt, dat wijn sindsdien bijna iets "magisch" voor me heeft.

 

In 2019 ben ik gestart met de studie vinologie aan de wijnacademie en ik kan me dan ook geen mooier en beter moment bedenken om mijn ervaringen rondom wijn te delen dan nu! 

Op frankproeftwijn lees je alles over de wijnen die ik proef, wijnproeverijen van wijnimporteurs en wijnhuizen, doe ik verslag van de wijnbars die ik bezoek en vertel ik je over mijn wijnreizen. Kortom veel inspiratie rondom het thema wijn waar ik wekelijks over zal bloggen en vloggen. Volg me daarom ook op Facebook, Instagram en Youtube. 

 

Wil je meer over wijn weten en wellicht een keer wijn proeven met uitleg over herkomst, druivensoort etc.? Dat kan, want ik organiseer ook proeverijen.

Wil je niets missen, meld je dan aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

 

Proost!

Neem contact met me op

© 2019 by Frank proeft wijn 

Groningen