Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Contact

  Contact

  Neem contact op

  * Verplichte velden

  Veelgestelde vragen

  Wijnproeverij

  1.1 Hoe reserveer ik een wijnproeverij?

  Heb je al een datum en tijdstip in gedachten? Neem via [email protected]l contact op en in overleg met elkaar plannen we de datum in. Dan kunnen we tegelijkertijd ook al je andere vragen die je hebt over de wijnproeverij met elkaar doornemen. 

  Als de datum en het tijdstip definitief zijn, dan stuur ik je een betaallink voor het totale bedrag van de wijnproeverij en is de reservering definitief. 

   

  1.2 Kan ik een reservering voor een wijnproeverij annuleren?

  Ja natuurlijk kan dat. Wil je de proeverij annuleren dan kan dat tot uiterlijk 1 week voor de proeverij. Allereerst kijken we samen naar een alternatieve datum maar is er geen andere optie dan annuleren? Dan stort ik direct het betaalde bedrag terug op je rekening.

  Wil je de proeverij korter dan 1 week voorafgaand aan de geplande datum annuleren dan bereken ik 50% van de kosten. 

  1.3 Waar kan de wijnproeverij georganiseerd worden?

  Zolang de locatie besloten is, kan er zonder vergunning een wijnproeverij plaatsvinden. Dus bij jou thuis, een vakantiewoning, in een tuin, of op je werk. Feitelijk is iedere locatie denkbaar, dus laten we dit tijdens de reservering met elkaar overleggen en natuurlijk gezamenlijk waarborgen dat we de tijdens de proeverij geldende RIVM regels m.b.t. corona in acht kunnen nemen. 

  1.4 Voor wie is de wijnproeverij geschikt?

  Ik kan volmondig zeggen:"voor iedereen!" Je hoeft echt geen verstand te hebben van wijn. Dat heb ik namelijk en ik vind het hartstikke leuk om erover te vertellen. Gezelligheid staat voorop en het is interessant bovendien. Jullie geven zelf aan wat je van de wijnen en de wijnmakers wilt maken. En daarnaast sta ik stil bij de "kunst" van het proeven en daarbij gebruiken we o.a. het aromawiel. Een handig hulpmiddel dat je bij het proeven kunt gebruiken om een wijn te analyseren. 

  1.5 Hoe lang duurt de wijnproeverij van 8 wijnen?

  Gemiddeld duurt de proeverij 2 uur. We proeven in die tijd, 8 wijnen met elkaar en bij iedere wijn geef ik een uitgebreide toelichting en staan we stil bij het proeven. 

  1.6 Wat is er allemaal inbegrepen bij de wijnproeverij?

  De proeverij is compleet. Dat wil zoveel zeggen als, je hoeft zelf nergens voor te zorgen, behalve natuurlijk een tafel waar we met z'n allen rondom kunnen zitten. Ik neem alle 8 wijnen mee (gekoeld indien nodig) en verzorg daarnaast het glaswerk. Ik gebruik voor het inschenken een zogenaamd Coravin systeem, waarmee ik volledig hygiënisch en gedoseerd de proefglazen in kan schenken.

  1.7 Kun je ook hapjes verzorgen bij de wijnproeverij?

  In principe verzorg ik enkel de proeverij maar gezien mijn achtergrond, kan ik zeker hapjes verzorgen. Neem even contact met me op [email protected] voor de mogelijkheden en om je wensen met mij af te stemmen. 

  1.8 Kunnen we ook een andere wijnproeverij, dan de beschreven proeverij, reserveren?

  Uiteraard is het mogelijk om in overleg een andere wijnproeverij met elkaar samen te stellen. De wijnproeverij die ik aanbied bestaat uit 6 of 8 wijnen, 3 wit en 3 rood of bij 8 wijnen uit 1 mousserend, 3 wit en 4 rood. Maar ik kan me goed voorstellen dat je bijvoorbeeld met jouw groep, je specifiek op een wijnland zou willen richten. Of dat je enkel witte wijnen wilt proeven. Of misschien wil je meer dan 8 wijnen proeven? Alles is mogelijk en graag bespreek ik met je hoe de proeverij eruit gaat zien. Frank proeft wijn heeft meer dan 600 wijnen in het assortiment dus er is meer dan voldoende keuze!

  Neem even contact op voor de mogelijkheden en de prijzen: [email protected]

   

   

   

  1.9 Hanteer je een minimum aantal deelnemers voor de wijnproeverij?

  Het minimum aantal dat ik hanteer is 4 personen. Daarnaast hou ik ook een maximum aantal van 20 deelnemers aan. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking