Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klachten

  Klachtenprocedure

  Onze excuses! Als u dit leest, bent u ergens niet tevreden over en dat spijt ons. Klanttevredenheid staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Helaas kunnen er soms fouten gemaakt worden, maar die zijn er om opgelost te worden. Heeft u een klacht, stuur dan een e-mail naar [email protected]

  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

  Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen.

  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking