Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourinformatie

  Retouraanvraag

  U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van uw fles of flessen wijn. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het modelformulier.

  Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. 

  Het retouradres van onze logistieke partner is: Well of Wine, Wasbeekerlaan 24, 2171 AE Sassenheim. Zodra de wijnen retour zijn gekomen, worden de wijnen gecontroleerd en binnen 14 dagen gecrediteerd.

  Frank proeft wijn vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

  De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking