Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wijnproeverij

  Wijnproeverij thuis of op locatie 

  Wil jij graag samen met familie, vrienden, kennissen of collega's genieten van een wijnproeverij? Bijvoorbeeld omdat je feestelijk een verjaardag wilt vieren, of een thema zoekt voor een vrijgezellenfeest of gewoon samen met vrienden wilt genieten van mooie wijn en pakkende verhalen. Nou dat kan. Ik organiseer graag deze wijnproeverij bij jou thuis of op locatie in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe.

  Vanaf € 17,50 per persoon met een minimum van 4 personen.

  Wil jij ook een wijnproeverij organiseren? Vul dan nu het aanvraagformulier in.

   

  wijnproeverij vrijgezellenfeest

   

  "Een super wijnproeverij met een fantastische kenner en wijnliefhebber. Zeer geslaagd en een absolute aanrader!" Miriam Schipper

   

  Wijnproeverij groep vrienden op locatie

   

  "Eindelijk een wijnproeverij waar het proeven boven het verkopen gaat. Frank bedankt voor een heerlijke middag." Wim Ellens

   

  Wijnproeverij Karin Schenk

   

  "We hebben een hele fijne avond gehad dankzij Frank! Hij liet ons heerlijke wijnen proeven en vertelde veel over de herkomst. Echt een aanrader!" Karin Schenk

   

  Wil je ook genieten van heerlijke wijn en wellicht bijpassende hapjes? Proef dan met me mee! Dit kan natuurlijk gezellig bij jou thuis maar eventueel ook op je werk of een andere locatie die je in gedachten hebt. Als het adres ligt in een van de drie provincies Groningen, Friesland of Drenthe, dan kom ik graag met mijn enthousiaste verhaal, de wijnen en eventueel de bijpassende hapjes naar je toe. 

  De wijnarrangementen

  Wijnproef arrangement 1. | € 17,50 per persoon

  6 (proefglazen) wijn, 3 x wit en 3 x rood 

  Wijnproef arrangement 2. | € 22,50 per persoon

  8 (proefglazen) wijn, 1 mousserend, 3 wit en 4 rood 

   

  Bij zowel arrangement 1. als ook 2. geef ik uitgebreide tekst en uitleg en leg de basis uit van het proeven.

  Wil jij ook een wijnproeverij organiseren? Vul dan nu het aanvraagformulier in.

   

  Wijnarrangement op maat

  Uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat samenstellen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een wijnproeverij die jullie meeneemt naar Italië of een proeverij van enkel mousserende wijnen of een wijnproeverij waarbij het druivenras chardonnay centraal staat en we deze in allerlei stijlen gaan proeven. De wijnproeverij op maat stemmen we samen af en hiervoor gelden andere prijzen per persoon, e.e.a. afhankelijk van het thema. 

   

  "Ik vertel je uitgebreid over het proeven van wijn. Waar kun je op letten, wat ruik je allemaal en wat betekent dit. Ik verzorg de wijnproeverij van A tot Z, dat betekent dus ook wijn-, waterglazen en karaffen. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen! Wel zo gemakkelijk."

   

  Borrelplank kaas en worst

  Hapjes bij de wijnproeverij

  Alleen wijn proeven of wil je er graag ook iets bij eten? Van wijn proeven krijg je trek, dus verzorg ik graag hapjes die passen bij de wijnproeverij. 

  Een uitgebreide borrelplank met kaas/charcuterie - tapenade - olijfolie - olijven - stokbrood en Italiaanse crackers | € 12,50 p.p.

   

  Wijnproeverij in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland

  Als je de wijnproeverij graag bij jou thuis of op locatie wilt organiseren dan bereken ik geen reiskosten voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor de overige provincies overleg ik graag met je wat de mogelijkheden en bijkomende kosten zijn.

  Vragen?

  Lees de uitgebreide FAQ voor de meest voorkomende vragen.

  Wil jij ook een wijnproeverij organiseren? Vul dan nu het aanvraagformulier in.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking