• Lorem ipsum

 

Wijn proeven samen met Frank proeft wijn

 

Wat is nog leuker dan wijn proeven? Inderdaad, er met veel passie over vertellen tijdens een wijnproeverij!

Wil jij graag samen met familie, vrienden, kennissen of collega's genieten van wijn? Nou dat kan. Ik organiseer graag deze wijnproeverij bij jou thuis, op locatie of bij mij in de oude basisschool in Opende - Groningen. 

​We proeven samen in totaal 10 wijnen van mousserend, via wit naar rosé en van rood naar wellicht een versterkte wijn als afsluiter. De wijnen komen uit alle windrichtingen, van klassiek Europa tot aan de "nieuwe" wereld.

Wijnproeverij op locatie

 

Het wijnproef arrangementen

We proeven 10 wijnen, 1 mousserend, 4 wit en 5 rood. Hierbij geef ik uitgebreide tekst en uitleg en leg de basis uit van het proeven. Prijs € 12,50 per persoon. (uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat samenstellen. Hiervoor gelden andere prijzen per persoon)

Ik vertel je uitgebreid over het proeven van wijn. Waar kun je op letten, wat ruik je allemaal en wat betekent dit.

Het proeven krijgt een extra dimensie als ik je meeneem naar de wijngaard, je vertel over de wijnmaker en zijn manier van wijn maken. Waaraan ontleent deze wijn die we proeven zijn specifieke smaak? De wijnproeverij is dus niet alleen erg gezellig maar zeker ook leerzaam en wellicht een leuke opstap naar een wijncursus.

 

Proeverij in Zwolle

Ik verzorg de wijnproeverij van A tot Z, dus je hoeft zelf nergens voor te zorgen

Tot slot

Als je de wijnproeverij graag bij jou thuis of op locatie wilt organiseren dan bereken ik geen reiskosten voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor de overige provincies overleg ik graag met je wat de mogelijkheden en bijkomende kosten zijn.

Reserveer jouw wijnproeverij