• Lorem ipsum

Wil jij graag samen met familie, vrienden, kennissen of collega's genieten van wijn? Nou dat kan. Ik organiseer graag deze wijnproeverij bij jou thuis, op locatie of bij mij in de oude basisschool in Opende - Groningen. Vanaf € 17,50 per persoon met een minimum van 4 personen. Vul het aanvraagformulier in.

De wijnproeverij op locatie

wijnproeverijen

"Een super wijnproeverij met een fantastische kenner en wijnliefhebber. Frank heeft een heerlijke wijnproeverij samengesteld van maar liefst 8 wijnen en heerlijke (zelfgemaakte) hapjes. Ideaal als start van het vrijgezellenfeest. Zeer geslaagd en een absolute aanrader!" Miriam Schipper

"Frank heeft een wijnproeverij voor mij en mijn vriendinnen verzorgd voor mijn verjaardag. Deze activiteit is een hele goede en gezellige toevoeging geweest aan mijn verjaardagsfeest. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het contact was erg goed. Ik kan Frank van harte aanbevelen!" Inga Veenstra

"Eindelijk een wijnproeverij waar het proeven boven het verkopen gaat. Gewoon heerlijke wijnen proeven en Frank geeft er zeer gedetailleerde informatie over de wijnen. Zeer goed verzorgd met heerlijke hapjes er bij. In potlood staat een volgende proeverij al in de agenda genoteerd. Frank bedankt voor een heerlijke middag." Wim Ellens

 

Wijnproef arrangement 1. | € 17,50 per persoon

6 (proefglazen) wijn, 3 x wit en 3 x rood 

Wijnproef arrangement 2. | € 22,50 per persoon

8 (proefglazen) wijn, 1 mousserend, 3 wit en 4 rood 

Bij zowel arrangement 1. als ook 2. geef ik uitgebreide tekst en uitleg en leg de basis uit van het proeven. De prijs voor arrangement 1. bedraagt € 17,50 per persoon en voor arrangement 2. € 22,50 per persoon met een minimum van 4 personen (uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat samenstellen. Hiervoor gelden andere prijzen per persoon) Vul het aanvraagformulier in.

"Ik vertel je uitgebreid over het proeven van wijn. Waar kun je op letten, wat ruik je allemaal en wat betekent dit. Ik verzorg de wijnproeverij van A tot Z, dat betekent dus ook wijn-, waterglazen en karaffen. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen! Wel zo gemakkelijk."

borrel arrangementen

Borrelhapjes

Alleen wijn proeven of wil je er graag ook iets bij eten? Van wijn proeven krijg je trek, dus verzorg ik graag hapjes die passen bij de proeverij. Ik bied 3 arrangementen aan:

1) Een uitgebreide borrelplank met kaas/charcuterie - tapanade - olijfolie - olijven - stokbrood en Italiaanse crackers | € 10,- p.p.

2) Arrangement 1. aangevuld met huisgemaakte hartige taart, bruschetta met tomaat en Italiaanse gehaktballetjes | € 15,- p.p.

3) 8 huisgemaakte tapas, geheel afgestemd op de wijnproeverij | € 19,50 p.p. 

Tot slot

Als je de wijnproeverij graag bij jou thuis of op locatie wilt organiseren dan bereken ik geen reiskosten voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor de overige provincies overleg ik graag met je wat de mogelijkheden en bijkomende kosten zijn.

Vragen?

Lees de uitgebreide FAQ voor de meest voorkomende vragen. Vul het aanvraagformulier in.