© 2019 by Frank proeft wijn 

Groningen

 

 

Wijn proeven met Frank

Wat is nog leuker dan wijn proeven? Inderdaad, er met veel passie over vertellen tijdens een wijnproeverij!

Wil jij graag samen met familie, vrienden, kennissen of collega's genieten van wijn? Nou dat kan. Ik organiseer graag deze wijnproeverij bij jou thuis, op locatie of bij mij thuis. 

We proeven samen in totaal 10 wijnen van mousserend, via wit naar rosé en van rood naar wellicht een versterkte wijn als afsluiter. De wijnen komen uit alle windrichtingen, van klassiek Europa tot aan de "nieuwe" wereld. 

 

Het wijnproef arrangementen

We proeven 10 wijnen, 1 mousserend, 4 wit en 5 rood. Hierbij geef ik uitgebreide tekst en uitleg en leg de basis uit van het proeven.  

€ 12,50 per persoon.  

(uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat samenstellen. Hiervoor gelden andere prijzen per persoon)

Alle wijnen waar ik tijdens de proeverij mee werk, zijn via mij te bestellen. Indien de wijnproefgroep besluit om na de proeverij een gezamenlijke bestelling te plaatsen van minimaal € 200,- dan ontvang je een korting van 50% op de prijs per persoon voor de proeverij! De prijs voor de wijnproeverij per persoon bedraagt dan geen € 12,50 maar slechts € 6,25 per persoon. 

Ik vertel je uitgebreid over het proeven van wijn. Waar kun je op letten, wat ruik je allemaal en wat betekent dit.

 

Het proeven krijgt een extra dimensie als ik je meeneem naar de wijngaard, je vertel over de wijnmaker en zijn manier van wijn maken. Waaraan ontleent deze wijn die we proeven zijn specifieke smaak? De wijnproeverij is dus niet alleen erg gezellig maar zeker ook leerzaam en wellicht een leuke opstap naar een wijncurus.

Ik verzorg de wijnproeverij van A tot Z, dus je hoeft zelf nergens voor te zorgen. 

 

Uiteraard kan ik ook jullie als groep bij mij thuis ontvangen. Eveline en ik hebben ons eigen huiskamer restaurant, dus deze ruimte is tevens prima te gebruiken voor wijnproeverijen. ​
 

Tot slot

 

Als je de wijnproeverij graag bij jou thuis of op locatie wilt organiseren dan bereken ik geen reiskosten voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor de overige provincies overleg ik graag met je wat de mogelijkheden en bijkomende kosten zijn.